Το τελευταίο αντίο στην άτυχη  Κατερίνα Ζώγαλη, την 25χρονη που έχασε τη ζωή της από τη σφαίρα των αλβανών κακοποιών,  το βράδυ της Παρασκευής, λένε αυτή την ώρα φίλοι και συγγενείς της κοπέλας.
Η είδηση του θανάτου της Κατερίνας Ζώγαλη δεν συγκλόνισε μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά και ολόκληρη τη χώρα, καθώς έγινε γνωστό ότι η 25χρονη είχε γεννηθεί με πρόβλημα υγείας και πάλευε για πολλά χρόνια με τη λευχαιμία.
Η Κατερίνα ήταν άριστη μαθήτρια στο σχολείο και  πέρασε στην ΑΣΟΕΕ, όπου αποφοίτησε σε τέσσερα χρόνια και βρήκε δουλειά στο ξενοδοχείο στις Κεχριές ως βοηθός λογίστρια, από όπου και είχε σχολάσει και επέστρεφε στο σπίτι της, το μοιραίο βράδυ.
Η σφαίρα από το καλάσνικοφ των ληστών διαπέρασε το στήθος της, την ώρα που οδηγούσε για να επιστρέψει στο σπίτι της. Λίγη ώρα μετά, στο νοσοκομείο Κορίνθου, η 25χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή… 
Τραγική ειρωνεία, μια από τις τελευταίες αναρτήσεις που είχε κάνει στο προφίλ της στο Facebook και που είχε επιλέξει να ως «εξώφυλλο» για την προσωπική της ιστοσελίδα.
«Οταν αγαπάς κάποιον να του το δείχνεις. Ισως αύριο να μην έχεις την ευκαιρία» ήταν το «προφητικό» μήνυμα της  φωτογραφίας που είχε επιλέξει η Κατερίνα…

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook