Μετά τη νέα κόντρα του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου στη διάρκεια της κατ\’ αντιπαράσταση εξέταση των Διώτη και Μπίκα, το βράδυ της Δευτέρας, οι εκατέρωθεν βολές συνεχίστηκαν και το πρωί της Τρίτης από τα τηλεοπτικά παράθυρα.

Μιλώντας στο Mega, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έβαλε την Ζ.Κωνσταντοπούλου στην Επιτροπή για να μην υπάρχει ομαλότητα και αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα, στον ANT1, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγορούσε τον πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής ότι παρέχει υπηρεσίες στον Ευ.Βενιζέλο, επικαλούμενη την συννενόηση σε προσωπικό επίπεδο που έκανε ο κ. Μαρκογιαννάκης με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου εκείνος να καταθέσει στην Επιτροπή.

Από την πλευρά του, ο Χρ.Μαρκογιαννάκης έψεξε δημοσίως και τους φίλους του νομικούς που δεν τον προειδοποίησαν σχετικά με την Ζ.Κωνσταντοπούλου, πριν αναλάβει την προεδρία της Επιτροπής. Κατέληξε, δε, λέγοντας: «Παρακαλώ τον Θεό να βγω υγιής από την Επιτροπή».

Στη διάρκεια της κατ\’ αντιπαράσταση εξέταση των Διώτη και Μπίκα σημειώθηκε νέα ένταση μεταξύ του Χρ.Μαρκογιαννάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Και αυτό γιατί ο πρόεδρός της Επιτροπής κήρυξε αιφνιδίως το τέλος της συνεδρίασης δέκα λεπτά αφότου είχε αρχίσει να υποβάλει τις ερωτήσεις της στους μάρτυρες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή για την απόφαση του κ. Μαρκογιαννάκη στάθηκε το ότι δέχθηκε από νωρίς τα πυρά της κ. Κωνσταντοπούλου, όταν δήλωσε ότι δεν θα υποβάλει ερώτηση προς τους μάρτυρες με το επιχείρημα ότι «δεν προκύπτουν αντιφάσεις».

«Είσαι αρχιερέας της συγκάλυψης» φώναξε στον κ. Μαρκογιαννάκη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξερχόμενη της αίθουσας, για να εισπράξει το σχόλιο του προέδρου της Επιτροπής προς τους δημοσιογράφους: «Δεν έχω δεχθεί τόσες ύβρεις μαζεμένες στη ζωή μου».

Στην αντιπαράθεση ενεπλάκη και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος υποστήριξε την απόφαση της διακοπής, αποκαλώντας την κ. Κωνσταντοπούλου «νούμερο».

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook