Στις δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα Μαγούλας Αντώνη Πριόνα που έκανε λόγο για άψογη φιλοξενία του ΑΟΧ παραπέμπει τον κόσμο η χανιώτικη ομάδα για να απαντήσει στην ανακοίνωση της ομάδας από τη Δυτική Αττική.
Η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΧ:
\”Η διοίκηση του ΤΑΠ Α.Ο. Αστ. Μαγούλας μη σεβόμενη τον κόπο και την δίκαιη επικράτηση των ποδοσφαιριστών της στον αγωνιστικό χώρο, επέλεξε να εκδώσει  μια εμπρηστικού χαρακτήρα ανακοίνωση και να κλέψει τις εντυπώσεις από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές που ήταν οι παίκτες της. Θα μπορούσαμε να θυμίσουμε απλά τον ξυλοδαρμό των ποδοσφαιριστών μας στην ανάπαυλα του περσινού ματς και συγκεκριμένα των Νούνο, Φάμπιο και Τσαρτσίδη σε χώρο που βρισκόταν υπό τον έλεγχο και την ευθύνη του ΤΑΠ Αστ. Μαγούλας όπως επίσης και την επίθεση κατά μέλους της αποστολής μας στο πρώτο γύρο. Σε αντίθεση με τις παραπάνω αγριότητες  οι ποδοσφαιριστές του ΤΑΠ Αστ. Μαγούλας αναχώρησαν από το στάδιο την Κυριακή αφού δέχτηκαν τα συγχαρητήρια μας σε κλίμα απόλυτης ηρεμίας εναγκαλιζόμενοι με τους συναδέλφους της ΠΑΕ Α.Ο.ΧΑΝΙΑ.

Αν κάποιος αμφισβητεί κάποιο από τα λεγόμενα μας παραπέμπουμε στο βίντεο των δηλώσεων του προπονητή κ. Αντώνη Πριόνα ο οποίος απέδειξε έμπρακτα άλλη μια φορά ότι κατέχει επαγγελματική αξιοπρέπεια και ήθος. Μεταξύ των άλλων μας ευχαρίστησε για την άψογη φιλοξενία, ευχήθηκε να μπορέσει να την ανταποδώσει του χρόνου αν είμαστε  στην ίδια κατηγορία και αναγνώρισε το δίκιο της ομάδας για τα θλιβερά γεγονότα του πρώτου γύρου.

Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Τ.ΑΠ. Α.Ο. ΑΣ. ΜΑΓΟΥΛΑΣ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook