Οι διοργανωτές του τριήμερου αποκριάτικων εκδηλώσεων με τίτλο «Δώσε Χρώμα στην πόλη», με την παρακάτω ανακοίνωση θέλουν να ευχαριστήσουν τους πολίτες των Χανίων, που αγκάλιασαν και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις αυτές.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στην πλειοψηφία των τοπικών μέσων ενημέρωσης που στήριξαν την πρωτοβουλία αυτή προβάλλοντας τις δράσεις της ως χορηγοί επικοινωνίας καθώς και στα τρένα δυτικής Κρήτης.

Θέλουμε να δηλώσουμε ότι το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας μεταξύ μας δικαίωσε αυτό που πιστεύαμε όλοι μας, ότι με τη συνεργασία, του Δήμου Χανίων, της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, του Επιμελητηρίου Χανίων και των Συλλόγων Εστίασης Νομού Χανίων και Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, μπορούν να επιτευχθούν σημαντικές δράσεις, να πραγματοποιηθούν ενέργειες οι οποίες στην πορεία μπορούν γίνουν θεσμοί.

Οι εκδηλώσεις του τριημέρου «Δώστε Χρώμα στην Πόλη» είχαν κυρίως φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στα φιλανθρωπικά ιδρύματα των Χανίων. Στο πλαίσιο αυτό και για την καλύτερη δυνατή προσφορά, παρατείνεται η φιλανθρωπική ενέργεια του «Δώστε Χρώμα στην Πόλη», με μεταφορά του “ κουμπαρά\’\’ της αγάπης και της αλληλεγγύης σε κεντρικά σημεία της πόλης, τα σημεία και οι ώρες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τέλος ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός της καλύτερης φωτογραφίας άνοιξε, ο κάθε πολίτης που συμμετείχε στο τριήμερο των εκδηλώσεων μπορεί να ανεβάσει τη φωτογραφία του στη σελίδα του Facebook http://www.facebook.com/DosteXromaStinPoli. Η φωτογραφία με τα περισσότερα LIKE θα πάρει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο!!! (ο Διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook