Σε αποθήκη τσιγάρων είχαν μετατρέψει το σπίτι τους δύο Πακιστανοί οι οποίοι πουλούσαν τσιγάρα χωρίς την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης πιθανότατα σε ομοεθνείς τους

Η δράση τους έπεσε στην αντίληψη ανδρών της Ασφάλειας και του ΤΑΕ Ηρακλείου οι οποίοι και τους συνέλαβαν.

Αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι των δύο αλλοδαπών κοντά στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως στο Ηράκλειο και εκεί βρήκαν το παράνομο εμπόρευμα, περίπου 1200 πακέτα τσιγάρων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, χθες (02.04.2013) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, δυο 26χρονοι αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, για παράνομο εμπόριο τσιγάρων.

\"\"

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας, εντόπισαν τους 26χρονους, να έχουν στην κατοχή τους με σκοπό την πώληση, 28 κούτες τσιγάρα των δέκα (10) πακέτων, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Ακολούθησε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία των συλληφθέντων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατό (100) ακόμη, κούτες τσιγάρα των δέκα (10) πακέτων, τα οποία επίσης δεν έφεραν, την ειδική από το νόμο ταινία φόρου κατανάλωσης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν σήμερα (03.04.2013) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook