Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ με σκοπό την ενημέρωση των Δημοσίων Υπαλλήλων για θέματα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά που έγινε την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 , ώρα 17.30 στην Αίθουσα ΑΝΔΡΟΓΕΩ του Δ. Ηρακλείου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Μιχάλης Γιαννακός, Αναπληρωτής Γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ και επιστημονικός συνεργάτης της ΑΔΕΔΥ. Στην κατάμεστη αίθουσα της Ανδρόγεω, κυρίως από εκπαιδευτικούς, ο κ. Γιαννακός παρουσίασε στο βασικό μέρος της εισήγησης του τρεις κατηγορίες ασφαλισμένων βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Ακολούθησαν πολλές εξατομικευμένες συζητήσεις για ιδιαίτερες περιπτώσεις ασφαλισμένων.

Στην ιστοσελίδα της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν http://www.poedhn.gr/ βρίσκεται πλήρης συνταξιοδοτικός οδηγός τον οποίο μπορούν να μελετήσουν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο τομέα.

Την εκδήλωσε άνοιξε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου κ. Γιάννης Δαγκωνάκης ο οποίος υποστήριξε την αναγκαιότητα αλληλεγγύης σε όλους τους χώρους και ενότητας του αγώνα ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων. Εστίασε επίσης στη συμβολή του νομαρχιακού τμήματος για διοργανώσεις ενημερωτικών και αγωνιστικών δράσεων.

Σημαντική ήταν επίσης και η παρουσία του Προέδρου της ΑΔΕΔΥ, κ. Κώστα Τσικρικά, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης τονίζοντας τη σημασία της συμμετοχής και ενότητας στους συνδικαλιστικούς αγώνες.

Νωρίτερα την ίδια μέρα είχε προηγηθεί περιοδεία σε Δημόσιες Υπηρεσίες όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική για τους εργαζόμενους αλλά και τα συνδικαλιστικά στελέχη.

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου στις παρούσες δύσκολες συνθήκες καλεί όλους τους Δημόσιους Υπαλλήλους για τη διατήρηση της συλλογικότητας και της αγωνιστικής συνοχής και τους ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη τους στις δράσεις της και στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook