Ο Δήμος Ηρακλείου με την Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς σε συνεργασία με Εθελοντικές Ομάδες της πόλης μας, ξεκινούν μια δράση που αισιοδοξούν να γίνει θεσμός για την πόλη του Ηρακλείου.

Μια συνεργασία που στόχο έχει την ανάπτυξη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και να αυξήσει τον αριθμό των Ενεργών Αιμοδοτών του Ηρακλείου μέσα από Αιμοδοσίες που θα πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση ( κάθε πρώτο Σάββατο του κάθε μήνα ).

Σ’ αυτήν προσπάθεια, καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν κρατώντας την κάρτα εθελοντή αιμοδότη (αν υπάρχει από προηγούμενες αιμοδοσίες).

Ακόμα όμως κι αν πρόκειται να δώσετε αίμα για πρώτη φορά να γνωρίζετε ότι αυτομάτως γίνεστε εθελοντής αιμοδότης και μπορείτε να διαθέσετε την φιάλη που χορηγήσατε όπου εσείς επιθυμείτε.

Η πρώτη « Μηνιαία Εθελοντική Αιμοδοσία Ηρακλείου» πραγματοποιείται το Σάββατο στο κέντρο του Ηρακλείου, στη Λότζια, με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Βενιζελείου – Πανανείου Νοσοκομείου, με μουσική και δωράκια για τους αιμοδότες, στη μεγάλη γιορτή εθελοντισμού…..ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ !!!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Δήμος Ηρακλείου, Αιματοκρήτης, ΑΤΑΧΤΟΙ, Εθελοντές ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ηρακλείου, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Minoistas, Ομάδα Εθελοντών Πολιτών του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, ΟΦΕΑΚ, Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Καρκίνο Η Ηλιαχτίδα, Πρόσκοποι Ηρακλείου, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Φοιτητική Ένωση Κυπρίων.