Ανακοίνωση καταγγελία του σωματείου εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. για την αντικατάσταση του προϊστάμενου της Βιοϊατρικής Υπηρεσίας. Στην ανακοίνωση κάνουν λόγο για ''παράνομες αποφάσεις του Διοικητή του νοσοκομείου'', ενώ ζητούν να ανασταλεί η απόφαση.  Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης μιλούν για ''υποτελή παπαγαλάκια τα οποία ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα''.

"Καταγγέλλουμε τις παράνομες αποφάσεις του Διοικητή του νοσοκομείου, με κορυφή του παγόβουνου, την πρόσφατη αντικατάσταση συναδέλφου από τη θέση του προϊστάμενου της Βιοϊατρικής Υπηρεσίας, ο οποίος έχει κριθεί ως προϊστάμενος από το Υ.Σ. του νοσοκομείου και έχει τοποθετηθεί με απόφαση του ΔΣ., σας γνωστοποιούμε ότι δεν θα δεχθούμε αποφάσεις, που καταργούν θεσμοθετημένα όργανα.

Ζητάμε να αναστείλει την συγκεκριμένη απόφαση, να παραμείνει ο συνάδελφος στη θέση του, μέχρι να γίνει η συγκρότηση των νέων υπηρεσιακών συμβουλίων και να γίνουν νέες κρίσεις.

Απαιτούμε την άμεση συγκρότηση των υπηρεσιακών συμβουλίων .

Οι παλαιού τύπου μεθοδεύσεις και τα διάφορα υποτελή «παπαγαλάκια» που τον τελευταίο καιρό ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, με κύριο στόχο να φιμώσουν το συνδικαλιστικό κίνημα, για να μην αντιδρά στις παράνομες μετακινήσεις νοσηλευτικού προσωπικού σε αλλότρια καθήκοντα – υποβαθμίσεις συναδέλφων, θα πέσουν στο κενό. "