Ένας στους τέσσερις Αμερικανούς έχουν την υποψία ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι πιθανότατα ο Αντίχριστος, πάνω από το 1/3 πιστεύουν ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μία απάτη και περισσότεροι απ΄τους μισούς θεωρούν ότι μία μυστική παγκόσμια ελίτ προσπαθεί να εγκαθιδρύσει μία Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το ινστιτούτο Public Policy Polling ήθελε να αποκαλύψει το κατά πόσο οι Αμερικανοί ψηφοφόροι είναι «ανοιχτοί» σε διάφορες θεωρίες συνωμοσίας.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα \”Guardian\”, το 13% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι ο πλανητάρχης είναι ο Αντίχριστος, άλλο ένα 13% «δεν είναι σίγουροι», και έτσι αφήνουν να εννοηθεί ότι μπορεί και να είναι. Το 73% των Αμερικανών πολιτών ήταν σε θέση να πουν ευθέως ότι δεν θεωρούν ότι ο αμερικανός πρόεδρος είναι ο Αντίχριστος. Παράλληλα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 37% των αμερικανών πολιτών πιστεύει ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι απάτη, ενώ το 12% απάντησε ότι «δεν είναι σίγουροι».

Μία ισχνή πλειοψηφία του 51% συντάσσεται με την επιστημονική άποψη, δηλαδή ότι η κλιματική αλλαγή είναι γεγονός . Η δημοσκόπηση αποκάλυψε επίσης την άποψη του 28% των πολιτών ότι μία παγκόσμια συνωμοσία περί εγκατάστασης μίας Νέας Τάξης Πραγμάτων που θα διέπει ολόκληρο τον κόσμο μέσω μίας απολυταρχικής κυβέρνησης.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook