Ο Πλατανιάς ανέλαβε τα έξοδα για την αποκατάσταση του τραυματισμού του τερματοφύλακα του Α.Ο. Περιβολίων Βαγγέλη Ιωαννίδη και η ομάδα της Α\’ τοπικής κατηγορίας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.
Αναλυτικά το ευχαριστήριο:
\”Σε μία εποχή όπου η κρίση ενυπάρχει σε κάθε πτυχή της ζωής μας, οικονομική, κοινωνική, πολιτική, αλλά και ηθική υπάρχουν Ιδέες, Σωματεία και ειδικότερα Άνθρωποι, οι οποίοι παλεύουν με όλες τις δυνάμεις και τα εφόδια που διαθέτουν, ώστε το ποδόσφαιρο να μην είναι ένα ακόμη θύμα της κρίσης.

Το ποδόσφαιρο, χάρη στην ιδιότητα του ως το πλέον λαοφιλές άθλημα, έχει τη δυνατότητα να καλλιεργεί ήθη και να παράγει κοινωνικό έργο. Ο Α.Ο Περιβολίων, από την απαρχή του, δομήθηκε και πορεύτηκε πάνω σε αυτές τις αξίες. Πιστός στο δόγμα του, στήριξε εξαρχής και στηρίζει την Π.Α.Ε Πλατανιά, στο δύσκολο δρόμο που ακολουθεί, παραμένοντας η καλύτερη διαφήμιση για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο. 

Η δεύτερη, δείχνοντας για ακόμη μία φορά το κοινωνικό έργο που τελεί, στάθηκε αρωγός στη δύσκολη συγκυρία από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Ευάγγελου Ιωαννίδη, αναλαμβάνοντας το σύνολο του κόστους της αποκατάστασης του. Από την πλευρά μας, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους ευχαριστήσουμε και δίνουμε την υπόσχεση, πως όσο υπάρχουν τέτοιες Ιδέες, Άνθρωποι, Σωματεία, εμείς θα είμαστε εκεί, να τα στηρίζουμε.

Εκ του Δ.Σ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook