Είναι γνωστό το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί στους δρόμους της Κίνας. Είναι επίσης γνωστό πως οι άνδρες θεωρούν-οι ίδιοι- πως είναι οι κυρίαρχοι του δρόμου. Για πολλούς το τιμόνι γίνεται η προέκταση του ανδρισμού με αποτελέσματα που ξεπερνούν κατά πολύ τη λογική και εμάς τους ίδιους.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την Κίνα, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ένα τρακάρισμα δύο μηχανών. Η ''διευθέτηση'' του ατυχήματος προκαλεί αντιδράσεις και προξενεί ερωτήματα για τη συμπεριφορά του άνδρα οδηγού, ο οποίος χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές τη γυναίκα οδηγό για να την τιμωρήσει.

Τα δύο μηχανάκια συγκρούονται, η κοπέλα πέφτει κάτω, αλλά σηκώνεται αμέσως για να δεχθεί την άγρια επίθεση του έτερου οδηγού, ο οποίος μάλιστα είχε συνεπιβάτη μία κοπέλα.

Κατευθύνεται προς το μέρος της με μανία, ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές ακόμα και στο κεφάλι. Τη ρίχνει κάτω, χωρίς η ίδια να μπορεί να αντιδράσει. Προς έκπληξή μας οι περαστικοί αδιαφορούν και εκείνος συνεχίζει να την χτυπά με απίστευτη αγριότητα.

Καταφέρνει να σηκωθεί και μετά από λίγο κάποιοι πιο ευσυνείδητοι τον ''βάζουν στη θέση'' του, πληρώνοντάς τον με το ίδιο νόμισμα, όπως και του άξιζε.

news247.gr