Ποσότητες φαρμακευτικών σκευασμάτων και αναλώσιμου υλικού παρέδωσε σήμερα το μεσημέρι ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, Αντώνης Γρηγοράκης, στον Πρόεδρο του ΔΟΚΑΠΑΜ του Δήμου Μαλεβιζίου κ. Κώστα Φασουλάκη, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου που λειτουργεί στον Δήμο.
Πρόκειται για τη δεύτερη παράδοση ποσότητας φαρμάκων που πραγματοποιεί η 7η Υ.ΠΕ Κρήτης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, από φάρμακα και αναλώσιμα υλικά που καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες συγκεντρώνει στα γραφεία της υπηρεσίας, στην Οδό Σμύρνης 26, από πολίτες που δεν τα έχουν ανάγκη.
Η πρώτη παράδοση έγινε σε προηγούμενο διάστημα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου – Κοινωνικού Ιατρείου Ηρακλείου.
Η προσπάθεια θα συνεχισθεί προκειμένου να υποστηριχθεί το έργο Κοινωνικών Ιατρείων και στους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης. Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι οι πολίτες που έχουν αλλά δεν χρησιμοποιούν πλέον συγκεκριμένα σκευάσματα φαρμακευτικά, να μην τα πετούν αλλά να τα παραδίδουν στην 7η Υ.ΠΕ Κρήτης.
Την ερχόμενη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 στις 12 το μεσημέρι ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κ. Αντώνης Γρηγοράκης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΟΚΑΠΑΜ του Δήμου κ. Κώστα Φασουλάκη και την Επιτροπή Υγείας του Δήμου Μαλεβιζίου για να συζητήσουν από κοινού θέματα που αφορούν στην κατασκευή του Π.Ι. Γαζίου, αλλά και τη στελέχωση αυτού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook