ΥΛΙΚΑ:

• 450 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ
• 150 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ
• 1,5 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
• 70 ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (ΕΛΑΦΡΥ)
• 135 ΓΡ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
• 170 ΓΡ ΣΥΓΚΛΙΝΟ
• 70 ΓΡ ΓΡΑΒΙΕΡΑ(ΤΡΙΜΜΕΝΗ)
• 45 ΓΡ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
• 8ΓΡ ΘΥΜΑΡΙ
• ΣΟΥΣΑΜΙ (ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΥΛΙΚΑ (ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΕΥΡΙΑ (ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ) ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ.

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ (ΣΥΓΚΛΙΝΟ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ)*.

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ.

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170οC ΠΕΡΙΠΟΥ 20’.

*ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΝ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ.

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΧΕ ΒΡΑΒΕΥΘΕΙ ΣΤΟΝ 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΨΩΜΙΟΥ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ