ΥΛΙΚΑ
• 1 συκωταριά αρνίσια ζεματισμένη και κομμένη σε κυβάκια
• Λίγα έντερα ζεματισμένα και ψιλοκομμένα
• 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
• 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
• ½ ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
• ½ μαρούλι σε φύλλα ζεματισμένο και κομμένο
• Λίγο ρύζι (προεραιτικά)
• Ζωμό απο ½ κοτόπουλο
• Αλάτι & πιπέρι (ανάλογο)
• Ελαιόλαδο

Για το αβγολέμονο

• 1 χωριάτικο αβγό
• Χυμό απο 1 λεμόνι

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο το ξερό και το φρέσκο κρεμμυδάκι χωρίς να πάρουν χρώμα.Προσθέτουμε τη συκωταριά και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα.

Σβήνουμε με το ζωμό απο το κοτόπουλο και μόλις πάρει μία βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε.

Προσθέτουμε το ρύζι και λίγο πρίν το τέλος ρίχνουμε το μαρούλι και το άνιθο και φτιάχνουμε γεύση.Ετοιμάζουμε το αβγολέμονο,το βάζουμε στο φαγητό και σερβίρουμε.