Υλικά

24 μεγάλοι χουρμάδες
200 γραμ ανθότυρο
2 κουτ σούπας μέλι
Ξύσμα απο 1 πορτοκάλι
150 γραμ αμύγδαλα φιλέ
1 πρέζα κανέλα

Κόβουμε τους χουρμάδες κατά μήκος από τη μια πλευρά, τους αφήνουμε κατά μέρος. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τον ανθότυρο, το μέλι, το ξύσμα και τη κανέλα.

Δουλεύουμε τα υλικά μέχρι να γίνουν μια ομοιογενής μάζα. Γεμίζουμε τους χουρμάδες με το μίγμα και τους πιέζουμε ελαφρά.

Όταν τους γεμίσουμε όλους, τους κυλάμε μέσα στα αμύγδαλα φιλέ να κολλήσουν επάνω τους. Τους τοποθετούμε σε δίσκο και τους σερβίρουμε στο τραπέζι