«Υπάρχει ένταση λόγω αυξημένης τεστοστερόνης», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βγάινοντας από την αίθουσα της προνακριτικής επιτροπής περίπου στις 11 το πρωί. «Η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ενδοκρινολογία προηγείται της ψυχιατρικής ή το αντίθετο», συνέχισε ο κ. Βενιζέλος αφήνοντας βαρείς υπαινιγμούς για όσα διαδραματίζονται εντός της αίθουσας της προανακριτικής.

Η κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ διακόπηκε για λίγα λεπτά λόγω ενός φραστικού επεισοδίου μεταξύ των κυρίων Κασιδιάρη και Γεωργιάδη. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε ερωτησεις στιν εξεταζόμενο Ευάγγελο Βενιζέλο όταν -σύμφωνα με πληροφορίες- ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθύνθηκε στον Ηλία Κασιδιάρη σχολιάζοντας τις ερωτήσεις του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.

Το προεδρείο διέκοψε τη συνεδρίαση για λίγα λεπτά για να αποκλιμακωθεί η ένταση.

Την ώρα της διακοπής, βγαίνοντας από την αίθουσα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε όταν τον ρώτησαν τι συνέβη: «Υπάρχει ένταση λόγω αυξημένης τεστοστερόνης» και πρόσθεσε: «Η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ενδοκρινολογία προηγείται της ψυχιατρικής ή το αντίθετο»

Μετά τον κ. Βενιζέλο, από την αίθουσα βγήκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία είπε απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους: «Κοιτάξτε προνομιακή μεταχείριση μάρτυρα… Μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει…».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook