Μετά την αποκάλυψη του Flashnews.gr πως το ΕΓ/ΟΓ Blue Horizon εκτελεί κανονικά δρομολόγια στην γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Μπάρι, η ναυτιλιακή εταιρεία “Blue Star” απάλειψε από τον πίνακα δρομολογίων της ιστοσελίδας της την αιτιολογία διακοπής των δρομολογίων στην γραμμή Χανιά – Πειραιάς «λόγω ετήσιου δεξαμενισμού του πλοίου».

\"\"

Υπενθυμίζεται πως μετά από τον προβληματισμό και την ανησυχία που εξέφρασαν τουριστικοί επιχειρηματίες για την παρατεταμένη απουσία του συγκεκριμένου πλοίου από την γραμμή Χανιά –Πειραιάς, το Flashnews.gr ερευνώντας το θέμα την Τετάρτη 6/4, διαπίστωσε τα εξής :

Επισήμως η εταιρεία Blue Star, μέσω του πίνακα των δρομολογίων της είχε ανακοινώσει πως «τα δρομολόγια δεν θα εκτελούνται την περίοδο 7/2/11 έως 9/6/11, λόγω ετήσιου δεξαμενισμού του πλοίου».

\"\"

Και όμως την ίδια στιγμή, το ΕΓ/ΟΓ Blue Horizon εκτελεί κανονικότατα δρομολόγια στην Αδριατική και συγκεκριμένα στην γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Μπάρι. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από την ίδια την εταιρεία Blue Star η οποία για κρατήσεις στην συγκεκριμένη ακτοπλοική γραμμή, μέσω της ιστοσελίδας της, παραπέμπει στην «αδελφή» εταιρεία Superfast Ferries (ανήκουν στον όμιλο Attica).

\"\"

Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε αίσθηση και, όπως φαίνεται, οδήγησε και στην «διόρθωση» της σημείωσης στον πίνακα δρομολογίων όπου τώρα πλέον αναγράφεται απλώς ότι «τα δρομολόγια δεν θα εκτελούνται την περίοδο 07/02/11 – 09/06/11» χωρίς αιτιολογία.

Πάντως μέχρι τώρα, τουλάχιστον από τον πίνακα,  φαίνεται ότι το “Blue Horizon” θα ξεκινήσει και πάλι την εκτέλεση των δρομολογίων στην γραμμή Χανιά – Πειραιάς από τις 10/6/2011, αν και σε δημοσιεύματα του οικονομικού και ναυτιλιακού Τύπου αφήνεται ανοιχτό το θέμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook