Η ένταση από την Προανακριτική μεταφέρθηκε και στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. Αυτή την φορά πρωταγωνιστές ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς ανακοίνωσε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Προανακριτικής Χρήστου Μαρκογιαννάκη γιατί όπως είπε δέχθηκε ανοίκεια και απαράδεκτη επίθεση και αντί ο κ. Μαρκογιαννάκης να αποπέμψει το μάρτυρα, έκανε το αντίθετο και απαγόρευσε την κατάθεση ερωτήσεων από τον κ. Κασιδιάρη που ήταν καίριες και εθνικής σημασίας.

Παίρνοντας τον λόγο, ο Αδωνις Γεωργιάδης είπε ότι ο κ. Κασιδιάρης χρησιμοποίησε απίστευτα υβριστικούς χαρακτηρισμούς, πέταξε κάτω ένα ποτήρι και έσπασε ένα μικρόφωνο και είχε εμφανείς τάσεις να βιαιοπραγήσει κατά μελών της επιτροπής.

«Η δημοκρατία δεν φοβάται χρυσαυγίτες και τραμπουκισμούς. Αυτά, δεν έχουν θέση στο Κοινοβούλιο. Κύριε Παππά να είναι καλύτερα ενημερωμένος πριν πάρετε τον λόγο», είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας ο κ. Παππάς είπε ότι ο κ. Γεωργιάδης διαστρέβλωσε την αλήθεια. «Δεν τρέμει η δημοκρατία, αλλά η ΝΔ του 18%, να βγουν στη δημοσιότητα τα ηχητικά πρακτικά και να αποδεχτεί ότι ήσασταν από ελάχιστους που υπερασπίστηκαν τον Βενιζέλο. Σαν την κανάρα περιφέρεστε», είπε.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook