Μπλόκο σε ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν γεμάτο με χασίς πραγματοποιήσαν το πρωί οι διωκτικές αρχές στα Χανιά κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Πιο συγκεκριμένα, άντρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόσληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών παρακολουθούσαν διακριτικά ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 2 Αλβανοί και 1 Γεωργιανός.

Στην περιοχή των Μουρνιών, κοντά στο Νοσοκομείο οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα με τα τρία άτομα και προχώρησαν σε έλεγχο.

Όπως προέκυψε οι τέσσερις αλλοδαποί μετέφεραν 7 κιλά χασίς που θα τα διοχέτευαν στην αγορά των Χανίων ενώ κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αποκαλύφτηκε ότι οι τρεις συλληφθένες διακινούν ναρκωτικές ουσίες στο Ηράκλειο και στα Χανιά.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν, σήμερα (04.04.2013) το πρωί στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας ( Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 34 κα 36 ετών και ένας (1) 30χρονος υπήκοος Γεωργίας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες και με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας ( Ο.Π.Κ.Ε.), το ακινητοποίησαν, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν 7 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων προέκυψε ότι οι ανωτέρω διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στο Ηράκλειο και στα Χανιά.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και Ηρακλείου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις οικίες των ανωτέρω, στο Ηράκλειο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 260 γραμμάρια κάνναβη.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook