Αυτές τις ημερομηνίες είχε παρουσιάσει πριν καιρό ο αθλητικός ιστότοπος της εφημερίδας \”Εξέδρα\” ενώ, τις είχαμε αναδημοσιεύσει και στον Flashnews προκειμένου να βγάλετε μόνοι σας, τα συμπεράσματά σας. 
Δείτε την καταλυτική ημερομηνία που θα πρέπει να παρουσιαστούν όλα τα αποδεικτικά έγγραφα, που να πιστοποιούν ότι έχουν ρυθμιστεί όλες οι οφειλές προς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά 

31 Μαρτίου: Πρόκειται για την καταληκτική ημερομηνία που οι ΠΑΕ καλούνται να εξοφλήσουν όλες τις οφειλές τους, για το διάστημα μέχρι και την 31/12/2010, με τους πίνακες να φέρουν την υπογραφή και τη σφραγίδα ορκωτού λογιστή.
8 Απριλίου: Μέχρι τότε έχουν περιθώριο οι ΠΑΕ για να καταθέσουν τα αποδεικτικά έγγραφα που πιστοποιούν ότι έχουν ρυθμιστεί όλες οι οφειλές προς ποδοσφαιριστές, προσωπικό, φορολογικές και ασφαλιστικές αρχές μέχρι τις 31 Μαρτίου. Με απλά λόγια, οι ΠΑΕ πρέπει να αποδείξουν πως έχουν ρυθμίσει τα χρέη τους προς τρίτους, με τις ημερομηνίες καταβολής των ληξιπρόθεσμων οφειλών που θα φαίνονται στα έγγραφα να είναι τουλάχιστον μέχρι τις 31 Μαρτίου. Όποια ομάδα δεν το έχει κάνει, δεν πρόκειται να πάρει την αδειοδότηση. 
15 Απριλίου: Λήγει η προθεσμία κατάθεσης εγγράφων που αφορούν τα κριτήρια υποδομής, όπως γηπεδικές εγκαταστάσεις και προπονητικά κέντρα. Είναι πιθανό αυτή να είναι η ημερομηνία για την κατάθεση έφεσης στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ από τις ομάδες που δεν θα έχουν λάβει την αδειοδότηση. Ωστόσο, απόφαση για το ποιες θα είναι οι συγκεκριμένες ημερομηνίες της συνεδρίασης των οργάνων, πρωτοβάθμιου και δευτεροβάθμιου, ακόμα δεν υπάρχει. Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων εκδίδεται εντός δέκα ημερών, με τον πρόεδρο της Επιτροπής να έχει την αποκλειστική ευθύνη για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Επίσης, αυτή είναι η τελευταία ημερομηνία κατάθεσης του προϋπολογισμού των ΠΑΕ για τη νέα σεζόν. Το συγκεκριμένο θέμα θα απασχολήσει τις ΠΑΕ τη νέα σεζόν λόγω του Financial Fair Play (οικονομικό ευ αγωνίζεσθαι) που έχει αποφασίσει η UEFA.
20 Απριλίου: Αποτελεί την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης φακέλων για τη χορήγηση άδειας συμμετοχής. Μετά την ημέρα αυτή, δεν θα εξετάζεται ούτε θα γίνεται δεκτός κανένας φάκελος από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.
30 Απριλίου: Η ημερομηνία που αναμένεται το… μπουγιουρντί, καθώς θα ανακοινωθούν οι ΠΑΕ που δεν έχουν εξασφαλίσει την αδειοδότηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook