Το μακιγιάζ την ημέρα του γάμου σας είναι πολύ σημαντικό. Όλες οι γυναίκες την ημέρα αυτή θέλουν να έχουν τέλεια εμφάνιση. Πρέπει να είναι προσεκτικές με το μακιγιάζ και να μην κάνουν υπερβολές, για να υπάρχει ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Το μακιγιάζ και το χτένισμα είναι από τα πρώτα που παρατηρούν οι καλεσμένοι. Είναι αναγκαίο να αισθάνεστε όμορφα και άνετα με το αποτέλεσμα.Το καλοκαίρι έχει άλλους κανόνες στο μακιγιάζ από το χειμώνα, ομοίως κι ένας πρωινός ή απογευματινός γάμος από έναν βραδινό.

Σημαντικό είναι αρκετό καιρό πριν την ημέρα του γάμου σας, να επισκεφτείτε μία αισθητικό ώστε να φροντίσει το δέρμα σας να είναι ενυδατωμένο για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Το μακιγιάζ έστω κι αν θεωρείται ότι μπορείτε να τα καταφέρετε μόνες σας ή να σας βοηθήσει μια φίλη σας, πρέπει να το αναθέσετε σε έναν επαγγελματία που είναι ο μόνος ειδικός που θα εφαρμόσει όπου χρειάζεται, στο σώμα και στο πρόσωπο τα κατάλληλα προϊόντα για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας καθώς και να κρύψει τυχόν ατέλειες.

Είναι σημαντικό για να φαίνεται ομοιομορφία να φροντίσει όσο το πρόσωπο τόσο το μπούστο και το λαιμό για να μην φαίνεται διαφορά στο χρώμα του δέρματος. Οι προτάσεις που θα σας κάνει είναι σίγουρα στα μέτρα σας γιατί κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό.

Το μακιγιάζ θα πρέπει να συνδυάζεται με το στυλ του νυφικού σας, το χτένισμα αλλά και με την εποχή που θα γίνει ο γάμος, για παράδειγμα αν ο γάμος γίνει καλοκαίρι θα πρέπει να προσέξετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, ώστε να μην το παρακάνετε με το μαύρισμα και δεν μπορείτε να έχετε το χρώμα που επιθυμείτε, την ημέρα του γάμου σας.

Επιπλέον εξαιτίας της ζέστης και της πιθανότατα υγρασίας το καλοκαίρι, θα πρέπει να προσέξετε να διατηρήσετε το μακιγιάζ με προϊόντα κατάλληλα που να προσφέρουν διάρκεια.

Ο ιδρώτας, τα πολλά φιλιά όταν θα χαιρετάτε τους καλεσμένους σας, τα φώτα, το άγχος και γενικά όλα αυτά, δεν θα πρέπει να είναι ικανά ώστε να αλλοιωθεί το μακιγιάζ. Πρέπει να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας για να φαίνεται στις φωτογραφίες ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το να βαφτείτε υπερβολικά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μην φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα είναι ωραίο η νύφη να είναι λαμπερή, αλλά δεν χρειάζεται να λάμπει υπερβολικά γι αυτό προσοχή στο glitter!

Τέλος σημαντικό είναι να κάνετε 2-3 δοκιμαστικά πριν καταλήξετε στο μακιγιάζ εκείνης της ημέρας, για να αποφασίσετε ποια σημεία θέλετε να τονιστούν περισσότερο. Καλό θα είναι το δοκιμαστικό μακιγιάζ να περιλαμβάνει το χτένισμα και το νυφικό, για να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη της παρουσίας σας εκείνη την ημέρα. Το μακιγιάζ προτιμότερο θα ήταν να το κάνετε μετά το νυφικό χτένισμα, την ημέρα του γάμου σας γιατί το πιστολάκι και η μεγάλη θερμοκρασία θα το αλλοιώσει.

gamosinfo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook