Έτοιμος και αποφασισμένος να βοηθήσει στον Εργοτέλη να πάρει τη νίκη στην Κέρκυρα, παρουσιάσθηκε ο Λευτέρης Γιαλούσης μιλώντας στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6. Ο ταλαντούχος παίκτης ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε και έθεσε σαν μοναδικό στόχο για την αναμέτρηση της Κυριακής τη νίκη για την ομάδα του.
«Στην προπόνηση της Πέμπτης που πήρα μέρος κανονικά δεν είχα καμία ενόχληση, έκανα όλο το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς πρόβλημα και είμαι έτοιμος. Είχα ένα αιμάτωμα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού μου ποδιού από τον αγώνα με τον Ηρακλή, αλλά έχει υποχωρήσει και είμαι πλέον καλά».
«Πάμε για τη νίκη στην Κέρκυρα. Το χρειαζόμαστε το νικηφόρο αποτέλεσμα για να τερματίσουμε ψηλότερα στη βαθμολογία. Ξέρουμε ότι το θέλει πολύ το παιχνίδι ο αντίπαλος μας, αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο επόμενα παιχνίδια που έχουμε για να φτάσουμε στους 42 βαθμούς και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, ίσως και στην πρώτη 7άδα της βαθμολογίας. Η Κέρκυρα θα μπει δυνατά στο παιχνίδι καθώς θα θέλει γρήγορα να πάρει προβάδισμα στο σκορ και νομίζω ότι εκεί θα κριθεί η αναμέτρηση, στο ποιος θα καταφέρει να κάνει πρώτος γκολ.
Εμείς δεν έχουμε με άγχος σε σχέση με την Κέρκυρα. Έχουμε εικόνα για την αντίπαλό μας και θα πάμε έτοιμοι, όπως σε κάθε αγώνα. Αν το καταφέρουμε, από τη στιγμή που σωθήκαμε και φέτος, παρά του ότι δεν κερδίσαμε κάποια παιχνίδια που μπορούσαμε και αν το κάναμε θα μπορούσε η ομάδα ίσως να έμπαινε και στα play offs, η χρονιά θα είναι επιτυχημένη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook