Μουδιασμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη και ο επιχειρηματικός κόσμος του Ηρακλείου, την υπόθεση της αυτοκτονίας Δανδούτη, την ώρα που φίλοι και συγγενείς λένε το τελευταίο αντίο στον 46χρονο επιχειρηματία, στον Άγιο Θωμά του Δ. Γόρτυνας.

Ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή έχει προκαλέσει σοκ σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του αλλά και σε συνεργάτες. \’\’Είχε ανοιχτεί ο Στέλιος, αλλά και ποιος δεν έχει ανοιχτεί σήμερα;\’\’ αναρωτιέται στενός φίλος του αυτόχειρα.

\’\’Ο Στέλιος ήταν ευαίσθητο παιδί και αυτό τον επηρέασε να πάρει αυτή την απόφαση. Του χρωστούσαν πολλά αλλά εκείνος δεν άντεχε να χρωστά\’\’ συμπληρώνει μιλώντας στο flashnews.gr άλλος φίλος του αδικοχαμένου επιχειρηματία.

Η πληροφορία που αποκάλυψε πρώτο το flashnews.gr (Δείτε Εδώ) για συνάντηση του Στέλιου Δανδούτη με εκπροσώπους μεγάλης πολυεθνικής επιβεβαιώνεται από τις τελευταίες πληροφορίες, οι οποίες αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας βρέθηκε στην Αθήνα για τη συνάντηση αυτή και γύρισε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της, γεγονός που τον πίεσε ακόμη περισσότερο ψυχολογικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook