Η συνεργασία της ΕΠΣ Ρεθύμνου με την Λίβερπουλ σε επίπεδο ακαδημιών έχει μπει στο τελικό Στάδιο. Στο πλαίσιο αυτό το απόγευμα (17.00) της Παρασκευής θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στο Hotel Olympic παρουσία των Ben Parsonage και Γιάννης Δημητρίου, οι οποίοι είναι εκπρόσωποι της Liverpoll FC International Soccer Schools.

 

Ο κ. Personage είναι άγγλος προπονητής της Liverpool ενώ ο κ. Δημητρίου είναι ο Επόπτης Τεχνικός Υπεύθυνος Προπονητικού Προγράμματος LFC/IFA Soccer Schools. Αμφότεροι θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου με σκοπό να αναφερθούν στην πρότυπη Ακαδημία Παραγωγής νεαρών ποδοσφαιριστών, που θα αποκτήσουν χαρακτήρα και θα έχουν προοπτική να κάνουν σημαντική καριέρα στο μέλλον, η οποία πρόκειται να λειτουργήσει και στο Ρέθυμνο και επίσης θα παρουσιάσουν το partner’s Manual και το coaching manual.

 

Για το Σάββατο είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση στο Πάρκο του Αθλητισμού του Κώστα Ανυφαντάκη (στις 9.30 το πρωί) όπου οι γονείς θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα του Soccer School. Στη συνέχεια τα παιδιά θα συγκεντρωθούν κι αφού χωριστούν σε διάφορα γκρουπ θα ξεκινήσει το session 1.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook