Στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου για τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας που υλοποιείται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, εκδήλωση ενημέρωσης του γυναικείου πληθυσμού της περιοχής Αγίων Δέκα του Δήμου Γόρτυνας θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα την ερχόμενη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο των Αγίων Δέκα, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Μοιρών και το Δήμο Γόρτυνας.
Το θέμα της εκδήλωσης που είναι: «Πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και αναγκαιότητα του Test PaP» θα αναλύσουν μαίες του Κ.Υ. Μοιρών.
Επίσης εκδήλωση ενημέρωσης με το ίδιο θέμα θα πραγματοποιηθεί από την 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης σε συνεργασία με το Κ.Υ. Μοιρών και το Δήμο Φαιστού και στο Τυμπάκι την Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του 3ου Δημοτικού Σχολείου.

Το θέμα της εκδήλωσης στο Τυμπάκι, την Πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και την αναγκαιότητα του Test PaP, θα αναλύσει η ιατρός – γυναικολόγος κ. Ευτυχία Νιράκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook