Το ματς της χρονιάς είναι αναμφισβήτητα για τον Κύδωνα αυτό απέναντι στην ΧΑΝΘ για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 Χάντμπολ Ανδρών. Η χανιώτικη ομάδα αυτήν την στιγμή βρίσκεται πάνω από την ζώνη που οδηγεί στα πλέι-άουτ και είναι μέσα στην οκτάδα μέσα από την οποία υπάρχει η διεκδίκηση και ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Αυτό όμως που προέχει για τον μοναδικό εκπρόσωπο των Χανίων στο ανώτατο επίπεδο σε ομαδικό άθλημα είναι να διατηρήσει την διαφορά τους ενός βαθμού από την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης (15 έναντι 14) ώστε να διατηρηθεί για δεύτερη σερί χρονιά στην Α1.

 

Για να τα καταφέρει ο Κύδων χρειάζεται δύο αποτελέσματα, αφού πέρα από τη νίκη «βολεύεται» και με ισοπαλία. Όπως γίνεται κατανοητό όμως το συγκρότημα του Μανόλη Οικονομάκη κατεβαίνει με στόχο τη νίκη για να επιβεβαιώσει ότι η ποιότητα που έχει δεν είναι για τις θέσεις 9-12. Αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο νεαρός προπονητής, αφού και ο Μυντιλάκης θα βρίσκεται στην διάθεσή του μιας και δεν έχει εκδικαστεί ακόμα η υπόθεση με την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο.

 

Η διοικούσα επιτροπή Χάντμπολ του Α.Ο. Κύδων μέσα στην εβδομάδα είχε κάνει με ανακοίνωση της κάλεσμα στον κόσμο των Χανίων για να βρεθεί το Σάββατο στο Κλειστό Κλαδισού και με σκοπό να στηρίξει την ομάδα στο κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς. Κάλεσμα έχει γίνει και από τον σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του Α.Ο. Χανιά, “Blue Boys”, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι από την πλευρά τους θα βρεθούν ξανά στο πλευρό του Κύδωνα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17.30 και διαιτητές έχουν οριστεί οι Τσάκωνας και Χάσκης.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook