Συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης της πλατείας 1866 από το Δήμο Χανίων. Συγκεκριμένα το διάστημα αυτό πραγματοποιούνται εργασίες εξωραϊσμού του χώρου, συντήρησης του αστικού εξοπλισμού και αναβάθμισης των χώρων πρασίνου ενώ το επόμενο διάστημα πρόκειται να τοποθετηθούν και νέα φωτιστικά σώματα, για την ενίσχυση του φωτισμού της πλατείας.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, κατά τη σημερινή αυτοψία που πραγματοποίησε στις εργασίες που λάμβαναν χώρα στην πλατεία “πρόκειται για ένα πακέτο ήπιων παρεμβάσεων που στοχεύει στην αναβάθμιση της Πλατείας 1866, μέσα από τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία δύο χρόνια με τον Εμπορικό Σύλλογο και τους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας.

Στόχος μας είναι η πλατεία 1866, να γίνει πιο φιλική στον κάθε πολίτη και επισκέπτη του τόπου μας και κυρίως ασφαλής.

Γι’ αυτό το σκοπό θα υπάρξει περαιτέρω συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής, ενώ μεριμνούμε και για μια σειρά άλλων δράσεων όπως π.χ. για τη προσέγγιση και ευαισθητοποίηση χρηστών ψυχοτρόπων ουσιών στο δρόμο (street-work) μέσω του προγράμματος «Προαγωγής Αυτοβοήθειας» που χρηματοδοτεί ο Δήμος μας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook