Τον γύρο της Ελλάδας και όχι μόνο, έκανε το δημοσίευμα του Flashnews.gr για το γράμμα του μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων προς τον κ.Στουρνάρα.

Σχεδόν όλα τα Μέσα Ενημέρωσης αναδημοσίευσαν το θέμα που δημοσίευσε αποκλειστικά το Flashnews, (τα περισσότερα με αναφορά στην πηγή, χωρίς να λείπουν και οι «πονηροί»).

Όμως το θέμα αυτό, όπως και το θέμα που είχε δημοσιεύσει το Flashnews για τον τυφλό μαθητή από τα Σφακιά ή την μικρή μαθήτρια που η οικογένειά της δεν μπορούσε να της αγοράσει ρούχα για να πάει στο σχολείο,και άλλα πολλά, ανέδειξαν την τεράστια δυναμική που έχει η ηλεκτρονική εφημερίδα του internet.

Θέματα – που σε άλλη περίπτωση – θα είχαν μείνει «εντός των τειχών της τοπικής ειδησεογραφίας» πήραν πανελλήνιες διαστάσεις με ενημέρωση και των απανταχού στον πλανήτη Ελλήνων ή γενικά των ομιλούντων ελληνικά.

Επομένως καταδεικνύεται πλέον η βαρύτητα και η δυσθεώρητη απήχηση των διαδικτυακών εφημερίδων,όπως το Flashnews.gr, που δεν έχουν πλέον σχέση με τα «τοπικά» ΜΜΕ καθώς απευθύνονται και διαβάζονται από ένα κατά πολύ ευρύτερο κοινό.

Ναπ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook