Τη ζωή του δέχτηκε να ρισκάρει ένας ψαράς από την Αυστραλία προκειμένου να κερδίσει ένα στοίχημα. Ο άντρας δέχτηκε να κωπηλατήσει πάνω σε ένα κούτσουρο σε ένα ποτάμι με κροκόδειλους! Τι είχε να κερδίσει; Δύο κασόνια ουίσκι!

Ο Αυστραλός ψάρευε στο ποτάμι Daly River όταν δέχτηκε το στοίχημα. Αγνοώντας την παρουσία ντόπιων, γδύθηκε ανέβηκε στο κούτσουρο και άρχισε να κωπηλατεί!

Ο άντρας έμεινε στο ξύλο για περίπου 3 λεπτά πριν αρχίσει να κωπηλατεί ξανά για να επιστρέψει στην ακτή.

«Θα ήθελα μερικές μπύρες και μου φάνηκε καλή ιδέα εκείνη τη στιγμή» δήλωσε ο άντρας που διατήρησε την ανωνυμία του. «Δεν πιάναμε κανένα ψάρι γιατί η ροή του ποταμού ήταν πολύ γρήγορη έτσι σκέφτηκα “Γιατί όχι;”. Όταν όμως ξύπνησα το επόμενο πρωί, σκέφτηκα πως δεν ήταν τόσο έξυπνο».

\"\"

Ο Billy Innes που βρίσκονταν στο σημείο εξήγησε πως ο φίλος του δεν σκέφτηκε καθόλου τον κίνδυνο να πνιγεί ή να γίνει το γεύμα ενός κροκόδειλου. «Ήταν ξεκαρδιστικό. Είχαμε κατασκηνώσει δίπλα στο ποτάμι, όταν ο φίλος μου δέχτηκε το στοίχημα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από 4 χρόνια, ο 20χρονος Keith Parry είχε σκοτωθεί από κροκόδειλο, όταν προσπάθησε να κολυμπήσει στον ίδιο ποταμό, προκειμένου να κερδίσει και αυτός μερικές μπύρες!

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook