Τη ζωή του δέχτηκε να ρισκάρει ένας ψαράς από την Αυστραλία προκειμένου να κερδίσει ένα στοίχημα. Ο άντρας δέχτηκε να κωπηλατήσει πάνω σε ένα κούτσουρο σε ένα ποτάμι με κροκόδειλους! Τι είχε να κερδίσει; Δύο κασόνια ουίσκι!

Ο Αυστραλός ψάρευε στο ποτάμι Daly River όταν δέχτηκε το στοίχημα. Αγνοώντας την παρουσία ντόπιων, γδύθηκε ανέβηκε στο κούτσουρο και άρχισε να κωπηλατεί!

Ο άντρας έμεινε στο ξύλο για περίπου 3 λεπτά πριν αρχίσει να κωπηλατεί ξανά για να επιστρέψει στην ακτή.

«Θα ήθελα μερικές μπύρες και μου φάνηκε καλή ιδέα εκείνη τη στιγμή» δήλωσε ο άντρας που διατήρησε την ανωνυμία του. «Δεν πιάναμε κανένα ψάρι γιατί η ροή του ποταμού ήταν πολύ γρήγορη έτσι σκέφτηκα “Γιατί όχι;”. Όταν όμως ξύπνησα το επόμενο πρωί, σκέφτηκα πως δεν ήταν τόσο έξυπνο».Ο Billy Innes που βρίσκονταν στο σημείο εξήγησε πως ο φίλος του δεν σκέφτηκε καθόλου τον κίνδυνο να πνιγεί ή να γίνει το γεύμα ενός κροκόδειλου. «Ήταν ξεκαρδιστικό. Είχαμε κατασκηνώσει δίπλα στο ποτάμι, όταν ο φίλος μου δέχτηκε το στοίχημα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από 4 χρόνια, ο 20χρονος Keith Parry είχε σκοτωθεί από κροκόδειλο, όταν προσπάθησε να κολυμπήσει στον ίδιο ποταμό, προκειμένου να κερδίσει και αυτός μερικές μπύρες!


newsbeast.gr