Οι Space Blanket είναι το group που θα ανοίξει τη συναυλία των Depeche Mode, στις 10 Μαΐου στο Terra Vibe Park, το οποίο αναδείχθηκε στην ξεχωριστή μουσική βραδιά, που διοργανώθηκε από το Jumping Fish της COSMOTE.

Το συγκρότημα αναδείχθηκε μεταξύ των 4 επιπλέον φιναλίστ, Liebe, Sad Disco, The FaDe και Universal Trilogy μέσω ζωντανής ψηφοφορίας. Τα πέντε συγκροτήματα που είχαν προκύψει από ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής, παρουσίασαν τα τραγούδια τους και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν live το αγαπημένο τους συγκρότημα. Οι Space Blanket ξεχώρισαν με το κομμάτι “Distorted” και θα παίξουν πριν το πολυαναμενόμενο live των Depeche Mode!

Η υπέροχη βραδιά έκλεισε με το πάρτυ του ελληνικού fan club των Depeche Mode – Hysterika, που ξεσήκωσε τον κόσμο με τις μουσικές του συγκροτήματος.

Ο διαγωνισμός από το Jumping Fish της COSMOTE πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στο jumpingfish.gr, δίνοντας και πάλι την ευκαιρία σε εγχώριους ανερχόμενους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, προσεγγίζοντας το ευρύτερο κοινό.

Ραντεβού στο Terra Vibe Park με το πιο επιτυχημένο συγκρότημα της ηλεκτρονικής σκηνής στην ιστορία της μουσικής, τους Depeche Mode.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook