Την 04/04/2013 και ώρες 18:30 έως 22:30 οι Πρόεδροι των Αστυνομικών Υπαλλήλων των Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων – Ρεθύμνου – Ηρακλείου – Λασιθίου κκ Ιωάννης Ζερβός, Μανούσος Γιανναδακης, Αθανάσιος Μπαλαμούτης, Ηλίας Νταραράς μαζί με τον εκπρόσωπο της ΠΟΑΣΥ κ. Παναγιώτη Λάζο και τον Γεώργιο Παπακωνσταντή Διδάκτορα Πολιτικών Επιστήμων Ασφαλείας Παντείου Πανεπιστημίου, πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας στου Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια, τον Διευθυντή του Γραφείου του κ. Δημήτριο Περδίκη, τον Επιτελάρχη Αντιστράτηγο κ. Σπυρίδωνα Παπασπύρου και τον Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Ιωάννη Δικόπουλο, με θέμα την μεταρρύθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας και τις προτάσεις για την αναδιάρθρωση της Αστυνομίας στην Περιφέρεια Κρήτης.

Έγινε αναλυτική αναφορά και ενημέρωση για την μελέτη στον κ. Υπουργό, ενώ συμβολικά οι Πρόεδροι των Ενώσεων του παρέδωσαν κρητικό μαχαίρι με την παρότρυνση να πραγματοποιήσει με αυτό τις αναγκαίες τομές για την μεταρρύθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στους ανωτέρω Αντιστράτηγους έγινε επιπλέον ενημέρωση για τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τις αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης, ζητώντας τους να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την επίλυση τους.

Εκ μέρους της Ηγεσίες τονίστηκε ότι είναι ενήμεροι για την πρωτοβουλία μας σχετικά με την μελέτη για την αναδιάρθρωση και ενευθέτω χρόνο θα τοποθετηθούν επ΄ αυτής.