Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, οι πλεξούδες είναι μέσα στην τάση! Ξεκίνησε με απλή ψαροκόκαλο και συνεχίζει με κοτσίδες με πιασίματα.

Δεν έχει σημασία εάν το στιλ σας είναι formal, chic ή casual. Φοριέται με όλα! Οι πλεξούδες θα δώσουν μια πιο καλοκαιρινή διάθεση στην εικόνα σας και σίγουρα θα γοητεύσουν τους γύρω σας. Το μήκος είναι προϋπόθεση.

Μην εστιάσετε στο κούρεμα αυτή την εποχή, αλλά δώστε βάση στο να διατηρείτε βαριά φιλαρίσματα. Αυτό θα εξασφαλίσει μια πιο γεμάτη πλεξούδα και θα μπορείτε πιό εύκολα και μόνες να τη δημιουργείτε!

Ασχέτως το σημείο στο οποίο θα γίνει η πλεξούδα, θα είναι όμορφο να είναι λίγο πιο ακατάστατη, αλλά σε καμιά περίπτωση πολύ στημένη, γιατί αυτό σαν αποτέλεσμα θα σας μεγαλώνει.

Οι πλεξούδες του 2013 είναι ανάλαφρες, έχουν κίνηση και όγκο και επιβάλλεται να είναι ακατάστατες! Για όσες δεν έχετε απολυτή ικανότητα στο να δημιουργήσετε μια κοτσίδα εύκολα, δοκιμάστε να τις κάνετε σε βρεγμένα μαλλιά και μετά να τις στεγνώσετε με το πιστολάκι.

Αυτό θα είναι σίγουρα πιο χρηστικό! Επιλέξαμε κοτσίδες για την Άνοιξη του 2013 και σας τις παρουσιάζουμε!newsbeast.gr/Θοδωρής Οικονομάκης