Αναμφισβήτητα τα δημητριακά με το γάλα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για το πρώτο γεύμα και το ξεκίνημα της ημέρας μας…..

Συστήνουμε, σε όσους αγαπούν τα δημητριακά με γάλα ή θέλουν να τα εντάξουν στο πρωινό τους….μικρά μυστικά, για να μην είναι μονότονα τα πρωινά τους.

1. δώστε μια εξωτική γεύση βάζοντας στα δημητριακά σας κομμάτια αποξηραμένης καρύδας και παπάγιας

2. κάντε τα δημητριακά σας σοκολατένια βάζοντας κομμάτια λευκής και μαύρης σοκολάτας ή σκόνη σοκολάτας

3. απολαύστε τα δημητριακά σας δίνοντας τη γεύση cheese cake προσθέτοντας τυρί κρέμα και γλυκό κουταλιού με γεύση βατόμουρο ή σταφύλι

4. δώστε και μια απολαυστικότερη γεύση βάζοντας μέλι και ξηρούς καρπούς

Αν πάλι έχετε βαρεθεί να ακούτε ότι ένα από τα καλύτερα πρωινά, είναι τα δημητριακά με γάλα και θέλετε να απολαύσετε κάτι διαφορετικό, μπορείτε να φάτε ένα γλυκό για πρωινό!

Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να έχουμε καθημερινά στο πρωινό μας κάτι γλυκό αλλά θα ήταν ακόμα χειρότερο να γεμίζετε με ενοχές επειδή μια φορά την εβδομάδα θα καταναλώσετε αγαπημένα γλυκίσματα, είτε σπιτικά ή από αγαπημένα σας ζαχαροπλαστεία, καφέ ή φούρνους!

Να θυμάστε ότι αν ο κανόνας της σωστής διατροφής μας λέει 5 γεύματα μέσα στην ημέρα μας. Μπορούμε 1-2 φορές την εβδομάδα ένα από αυτά να είναι το αγαπημένο μας!!!!

Η συχνή κατανάλωση τέτοιων εδεσμάτων είναι που μπορεί να κάνει κακό στο βάρος μας ..
Να θυμάστε η σωστή διατροφή τιμωρεί τους αυστηρούς!!!!!!!

Εσείς που θέλετε να χάσετε βάρος, προσέξτε την ποσότητα ή ρωτήστε τον διαιτολόγο σας, για να σας τα προσαρμόσει κατάλληλα!

Το σημαντικότερο όλων είναι πάντα να ξεκινάμε την ημέρα μας με πρωινό !!!!!!!!!

medicaltime.gr/ Σεβίνα Μαστρογιάννη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook