Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν, ενισχυμένους ανέμους και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης, περιμένουμε το Σάββατο 6 Απριλίου 2013.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς, με τις μέγιστες στα βόρεια να φτάνουν στους 29 βαθμούς και στα ορεινά ηπειρωτικά από 10 έως 23 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Κρητικό νότιοι μέτριοι έως ισχυροί ενισχυόμενοι το βράδυ σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και στο Λιβυκό από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι ενισχυόμενοι το βράδυ σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

ΧΑΝΙΑ
Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 7/4, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 27 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους ως 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 7/4, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 7/4, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Συννεφιασμένος καιρός προβλέπεται για την Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 7/4, προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook