Τα χρέη στην εφορία κράτησαν τον διάσημο ηθοποιό ταινιών δράσης μακριά από τον κινηματογράφο και τα φώτα της δημοσιότητας.

Καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση, μία ποινή που ολοκληρώνεται στις 19 Ιουλίου.

Ωστόσο, το δικαστήριο επέτρεψε την αποφυλάκιση του Wesley Snipes, με τον όρο να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του στο σπίτι του. Έτσι, έως τον Ιούλιο θα παραμείνει σε κατ\’ οίκον περιορισμό.

Ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος επειδή δεν απέδωσε φόρους ύψους 15 εκατ. δολαρίων από το 1999-2001. Οι συνήγοροί του υποστήριξαν ότι ο πελάτης τους έπεσε θύμα απάτης των οικονομικών του συμβούλων που του είπαν ψέματα ότι δεν χρειαζόταν να πληρώνει κάποιον φόρο.

Όπως ο Snipes έτσι και οι λογιστές του οδηγήθηκαν στη φυλακή. Λίγο πριν εκτίσει την ποινή του ο σταρ είχε δώσει συνέντευξη στον Larry King όπου του είχε πει πως αισθάνεται νευρικός για τη φυλάκισή του.

Όσο έμεινε έγκλειστος είχε μόλις 300 λεπτά δικαίωμα τηλεφωνικής επικοινωνίας με την οικογένειά του -έχει 5 παιδιά – ενώ απαγορεύονταν οικογενειακές επισκέψεις.

Επίσης, εργαζόταν μέσα στο σωφρονιστικό ίδρυμα από την ανατολή μέχρι τη δύση είτε σε αγροτικές εργασίες είτε στην τροφοδοσία.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook