Συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή κ. Στέλιο Πιτσώνη και τους διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων Καστελλίου και Αρκαλοχωρίου, κ. Λευτέρη Παποράκη και κ. Στέλιο Καρακούδη αντίστοιχα, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν εκτενώς τόσο τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης τους, καθώς και τα ζητήματα ασφαλείας που απασχολούν τους δημότες.

Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας μετέφερε στους αξιωματικούς της αστυνομίας τα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες και στα οποία είναι αναγκαία η παρουσία και η παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων. Αναφέρθηκε στην αύξηση της εγκληματικότητας σε ό,τι αφορά μικροκλοπές, στο μεταναστευτικό, την αρχαιοκαπηλία, τις ζωοκλοπές κ.α. Παράλληλα, κατανοώντας το δύσκολο έργο που καλούνται να διεκπεραιώσουν οι άνδρες της αστυνομίας, ο Δήμαρχος εξέφρασε τη στήριξη τόσο του ίδιου, όσο και της δημοτικής αρχής σε ό,τι χρειαστούν.

Επιπλέον, με δεδομένο το γεγονός ότι τόσο το αστυνομικό τμήμα Αρκαλοχωρίου, όσο και το αστυνομικό τμήμα Καστελλίου αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης, ο Δήμαρχος εξέφρασε τη διάθεση συνεργασίας και με το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας προκειμένου να καταστεί αποτελεσματικότερο το έργο των αστυνομικών αρχών της περιοχής.

Τέλος, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας τόνισε την ανάγκη της διατήρησης και ενίσχυσης των δύο αστυνομικών τμημάτων που εδρεύουν στο Δήμο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook