Μπαράζ ελέγχων πραγματοποίησαν την Παρασκευή οι αστυνομικές διευθύνσεις Χανίων και Ηρακλείου προχωρώντας επίσης στη σύλληψη 49 ατόμων.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης, χθες πραγματοποιήθηκαν ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας.

Οι εξορμήσεις αυτές οργανώθηκαν, στη βάση συγκεκριμένου σχεδιασμού από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Χανίων και Ηρακλείου και είχαν στόχο την αντιμετώπιση προβλημάτων αστυνομικής φύσης, που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες και ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής.

Συγκεκριμένα, αντικείμενο των αστυνομικών δράσεων ήταν οι έλεγχοι για παραβάσεις που αφορούν τα ναρκωτικά, τους αλλοδαπούς, τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τη ζωοκλοπή, τη προστασία των ανηλίκων και τη νομιμότητα λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος .

 Στα αποτελέσματα των εξορμήσεων περιλαμβάνονται η βεβαίωση τετρακοσίων ενενήντα τεσσάρων (494) παραβάσεων και η σύλληψη σαράντα εννέα (49) ατόμων. Οι συλλήψεις αφορούν κυρίως θέματα κατοχής ναρκωτικών ουσιών, διευκόλυνση ακόλαστων πράξεων και Ν. Περί Όπλων.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε εντατικούς ρυθμούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook