Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν δίνοντας από αργά το βράδυ βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νότια και στα ορεινά όπου τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι ισχυρά, πολύ ενισχυμένους ανέμους και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης, περιμένουμε την Κυριακή 7 Απριλίου 2013.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς, με τις μέγιστες στα βόρεια να φτάνουν στους 30 βαθμούς και στα ορεινά ηπειρωτικά από 10 έως 21 βαθμούς.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί, ενισχυόμενοι σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά πολύ θυελλώδεις.

Αναλυτική πρόγνωση

Ηράκλειο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 8/4, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Χανιά

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νοτιοδυτικούς ανέμους ως 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 8/4, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 8 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 8/4, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 8/4, περιμένουμε ασθενείς βροχοπτώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους εντάσεως 5 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook