Χάνει έδαφος για την μάχη της απευθείας ανόδου ο Εργοτέλης μετά και το σημερινό παιχνίδι με τη Λάρισα που έμεινε στο 0-0. Ο Εργοτέλης δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα αν και έχασε πάρα πολλές και κλασσικές ευκαιρίες και δεν απειλήθηκε από τη Λάρισα.

Οι φάσεις του αγώνα:

3’ Πρώτη καλή προσπάθεια για τον Εργοτέλη, με το φάουλ του Μπουχαλάκη από πλάγια δεξιά και τη μπάλα να περνά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Σέρεμετ.

10’ Ωραίος συνδυασμός Μπουχαλάκη-Ρομάνο, ο Αργεντινός θα κάνει τη σέντρα, αλλά προ του Βερπακόφκσις θα διώξει ο Κρητικός.

17’ Κίτρινη κάρτα στον Πότσι για φάουλ στον Ρομάνο.

18’ Το φάουλ είναι σε καλή θέση για τον Εργοτέλη, την εκτέλεσή του θα αναλάβει ο Λαμπίν, για να στείλει τη μπάλα λίγο άουτ.

19’ Ωραία πάσα του Ρομάνο στον Μπουχαλάκη, αυτός από αριστερά θα περάσει μέσα στην περιοχή της Λάρισας, αλλά το υπό πίεση σουτ που θα κάνει θα φύγει άουτ.

25΄Νέα καλή προσπάθεια για τον Εργοτέλη, με τον Ρομάνο από τη δεξιά πλευρά να κάνει τη σέντρα μέσα στην περιοχή της ΑΕΛ και τον Πόνσε στην προσπάθειά του να διώξει, παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας.

28’ Φάουλ του Λαμπίν από αριστερά, η μπάλα θα περάσει από όλους μέσα στην περιοχή της Λάρισας και θα καταλήξει άουτ.

38\’ Ο Ρομάνο θα κάνει τη σέντρα, ο Σκόνδρας στην προσπάθειά του να διώξει θα χρησιμοποιήσει το χέρι του, όμως ο διαιτητής δεν θα δώσει το πέναλτι.

48’ Μακρινή πάσα του Μπουχαλάκη στον Δωματά, αυτός από κοντά θα κάνει την προβολή, για να διώξει την τελευταία στιγμή σε κόρνερ ο Σέρεμετ.

55’ Κίτρινη κάρτα στον Σκόνδρα για τράβηγμα στον Δωματά.

57’ Απίστευτη διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη με το μακρινό σουτ του Ρομάνο να κτυπά στο δοκάρι του Σέρεμετ, ενώ στην επαναφορά ο Λαμπίν από κοντά θα κάνει την προβολή για να περάσει η μπάλα άουτ.

58’ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Πότσι. Για κτύπημα στον Τζανακάκη ο μέσος της ΑΕΛ θα δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αποβληθεί.

67’ Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη με τον Μπουχαλάκη να κάνει την πάσα στον Ρομάνο μέσα στην περιοχή, ο Αργεντινός απο κοντά και αμαρκάριστος έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ.

69’ Κίτρινη κάρτα στον Τσιάρα για φάουλ στον Ρομάνο.

79’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία και πάλι για τον Εργοτέλη και αυτή τη φορά από τον Ρομάνο που μπήκε μέσα στην περιοχή, ξέφυγε από τον Σκόνδρα, αλλά το κοντινό πλασέ που έκανε έδιωξε σωτήρια με τα πόδια ο Σέρεμετ.

86’ Σέντρα του Πλουσή από την δεξιά πλευρά, ο Βερπακόφσκις θα κάνει τη γυριστή κεφαλιά, για να μπλοκάρει ο Σέρεμετ.

89’ Κίτρινη κάρτα στον Γιοβάνοβιτς για φάουλ στον Νεμπεγλέρα.

91’ Ο Μπουχαλάκης θα δώσει στον Ρομάνο, αυτός μέσα στην περιοχή δεν θα μπορέσει να κάνει το πλασέ.

94’ Κίτρινη κάρτα στον Πλουσή για φάουλ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης: Αθανασίου, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις, Μπουχαλάκης (77’ Πλουσής), Δωματάς (72’ Μπρούνο), Ρομάνο, Γκαντιάγκα, Λαμπίν (65’ Ζάχορα).

Λάρισα: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Πότσι, Πόνσε (60’ Τσιάρας), Τσίγκας (72’ Κρητικός Στέλιος), Κρητικός Τάσος, Μπλέντι (92’ Καρανίκας).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook