Το ποδοσφαιρικό του επίπεδο έδειξε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ στη συνέντευξη τύπου.
Ο Ισπανός τεχνικός σε ερώτηση για το αν υπήρχε πέναλτι στον Αναστασάκο στη φάση που θα μπορούσε να αποβληθεί και ο Μέγερι, παραδέχτηκε ότι στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσε να δοθεί πέναλτι στο Γιάννου, γιατί στη φάση του πρώτου μέρους είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Μέχρι και το ημίχρονο δεν ήταν τα πράγματα καλύτερα για εμάς από ότι για τον Πλατανιά. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό (0-1) και δεν το αξίζαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους, δώσαμε βάθος στο παιχνίδι μας, αλλά ακόμα και έτσι είναι υπερβολικό το σκορ. Είναι βαριά τιμωρία για τον Πλατανιά το 4-0.

Ο Πλατανιάς είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Χτυπάει τη νίκη σε όλα τα παιχνίδι. Αυτοί είναι οι λόγοι που ο Πλατανιάς έχει σταθεί με άνεση στην κατηγορία και αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή τους».

Για την εμφάνιση του Φετφατζίδη: «Δεν μου αρέσει να προσωποποιώ καταστάσεις. Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Παίζουν αυτοί που πιστεύουμε είναι καλύτεροι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όντως ο Φετφατζίδης δεν έκανε καλό παιχνίδι, αλλά ήταν πειθαρχημένος σήμερα. Δεν ήταν η τελευταία ευκαιρία του Φετφατζίδη. Είναι συνηθισμένο όταν ένας παίκτης μπαίνει στα τελευταία 25 λεπτά να λες ότι έπρεπε να ξεκινήσει και το αντίθετο. Εμένα μου αρέσει να είμαι στη μέση σε αυτό».
Για τη φάση που ζήτησε ο Πλατανιάς πέναλτι στο πρώτο μέρος: «Ήταν μία σημαντική φάση που θα μπορούσε να επηρεάσει το παιχνίδι, αλλά ήμουν σε σημείο που μπορώ να έχω άποψη. Από ότι μου είπαν ήταν περισσότερο πέναλτι αυτό του δευτέρου ημιχρόνου και όχι του πρώτου, γιατί εκεί είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Γι αυτό είπα πως δεν άξιζε στον Πλατανιά αυτή η τόσο μεγάλη ήττα. Ο Πλατανιάς θα μπορούσε να είχε πετύχει γκολ από πέναλτι ή από κάποια άλλη οργανωμένη φάση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook