Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και στεναχωρημένος από το βαρύ 0-4 ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης.
Ο προπονητής του Πλατανιά στις δηλώσεις του έδωσε… άφεση αμαρτιών στον Κάκο για τις (μη) αποφάσεις του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. 
Αναφορικά με το παιχνίδι είπε: \”Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανοικτό και από τις δυο ομάδες, με πολλές φάσεις. Μέχρι το 60\’ οι περισσότερες ήταν στην εστία του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός δεν μας απείλησε πέρα από φάσεις που εκμεταλλεύτηκε λάθη δικά μας. Είναι κάτι όμως που δυστυχώς δεν μπορεί να διορθωθεί, αφού είναι προσωπικό θέμα. Είμαστε η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να βγει από την εστία του. Μέχρι να γίνει το 0-2 ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Μετά το 0-2 άλλαξαν φυσιολογικά τα πράγματα με την ποιότητα κάποιων παικτών του Ολυμπιακού και με τη ψυχολογία στα ύψη. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για εμένα και την ομάδα. Ο τρόπος που έπαιξαν τα παιδιά ήταν καλός. Αυτό ζητάμε τόσο καιρό και καταφέραμε να το βγάλουμε κόντρα σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Υπάρχει ικανοποίηση για αυτό αλλά σίγουρα όταν ακούσει κάποιος το 0-4 και δεν έχει δει το παιχνίδι θα βγάλει βιαστικά συμπεράσματα. Το σκορ είναι μαγική εικόνα\”.

Για τη συνέχεια ανέφερε: \”Πρέπει να σηκώσουμε το… κεφαλάκι μας, γιατί είναι βαρύ το 0-4 και ακολουθούν δυο πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα η παραμονή μας\”.

Για τα καλά λόγια του Μίτσελ και για το αν είναι… Άγιοι Βασίληδες οι παίκτες του όπως είχε πει παλιότερα: \”Σίγουρα είμαστε πολύ καλοί άνθρωποι. Εγώ είμαι πολύ στεναχωρημένος γι\’ αυτό που γίνεται. Είναι άσχημο και για την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Για τον ιδρώτα τους, για τον κόπο τους. Και οι ίδιοι όμως να ξέρετε ότι είναι στεναχωρημένοι\”.

Για τις φάσεις των πέναλτι: \”Δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία. Όπως εγώ και οι παίκτες έτσι κι αυτοί άνθρωποι είναι θα κάνουν και τα λάθη τους. Είναι πολύ άσχημο να… σκοτώνεις κάποιον για φάση που είδαμε 10 φορές στο ριπλέι και σε αργή κίνηση. Στη μεγαλύτερη πλειοψηφία τους οι διαιτητές είναι τίμιοι άνθρωποι που θέλουν το καλό του αθλήματος. Έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε και αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ. Ακόμα κι αν ξεφύγω σε κάποια φάση τρέχω με την πρώτη ευκαιρία να ζητήσω συγγνώμη. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί εμείς γιατί εύκολα ξεσηκώνουμε την κοινή γνώμη, είτε θετικά είτε αρνητικά\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook