Παραιτήθηκε από την προεδρεία της Γενικής Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) ο Δ. Ασημακόπουλος.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι μετά από 4 εκλογικές διαδικασίες και 10 χρόνια παραμονής στη θέση του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ – κορυφαίας οργάνωσης των μικρών επιχειρήσεων στην Ελλάδα – ο κ. Ασημακόπουλος θεωρεί ότι είναι απαραίτητο να δοθεί η δυνατότητα και ευκαιρία και σε άλλους, της νεότερης γενιάς, να προσφέρουν προσδίδοντας και μια νέα και πιο φρέσκια δυναμική.

«Πίστευα και πιστεύω ότι εάν θέλει η χώρα και η ηγεσία της να βγούμε από τον καθοδικό κοινωνικό και οικονομικό φαύλο κύκλο θα πρέπει να επενδύσουμε σε προσπάθειες για την ανάδειξη και αναμόρφωση της επιχειρηματικότητας ιδιαίτερα σε μικρή και πολύ μικρή κλίμακα. Γιατί χωρίς κινητικότητα και αλλαγές σε αυτό το επίπεδο δεν μπορεί να περιοριστεί η ανεργία, να ανακάμψει η οικονομία και η επενδυτική δραστηριότητα. Η επενδυτική «άνοιξη» μόνο από τις Μικρές επιχειρήσεις μπορεί να ξεκινήσει και να επεκταθεί σε δεύτερη φάση και στις Μεγάλες. Αυτό άλλωστε υποστηρίζεται και στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και στην Ε.Ε», σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώην επικεφαλής της ΓΣΕΒΕΕ.

Ο κ. Ασημακόπουλος θα παραμείνει Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (UEAPME).

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook