Στη β\’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων προκρίθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.
Οι αθλητές του Γιάννη Ζαγουράκη μάλιστα πήραν την πρόκριση ως 1οι από τον όμιλό τους.
Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:
Ανάμεσα στις ομάδες που συνεχίζουν στη β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων είναι ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων που προκρίθηκε ως 1ος από τον Όμιλό του.
Η ομάδα του Γιάννη Ζαγουράκη κέρδισε τον Ν.Ο. Ρεθύμνου και την ομάδα του Πλιτς Πλατς ενώ η τρίτη νίκη σημειώθηκε στα χαρτιά λόγω της απόσυρσης του ΟΦΗ από τον αγώνα που επρόκειτο να γίνει τη Δευτέρα (8/4). Ουσιαστικά, η \”κόντρα\” με το Ρέθυμνο εξελίχθηκε να είναι το πιο δύσκολο μέρος για την 1η θέση, με τον αγώνα να εξελίσσεται σε ντέρμπι και με τον Ν.ΟΧ. να επικρατεί με σκορ 7-4.
Σύμφωνα με τον Γιάννη Ζαγουράκη: «Έγινε το πρώτο βήμα με ένα καλό ξεκίνημα από μας. Πρέπει να τονίσω ότι σε αυτή την ηλικία, στο Μίνι Παίδων και στο Παιδικό, δεν είχαμε κερδίσει το Ρέθυμνο, οπότε πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Από εκεί και πέρα, δόθηκε η ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής για να προετοιμαστούν και για το Παιδικό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στις 19 του μήνα και πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας για τη β’ φάση που είναι προγραμματισμένη για τις 28 Ιουνίου».
Αναλυτικά τα στοιχεία για τους αγώνες του Ναυτικού Ομίλου:
Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Ρεθύμνου 7-4
Χατζηιωάννου, Σολογάνης 2, Αντώνης Εμμ. Μπιτσάκης 1, Κοκονάς, Μυγιάκης 1, Δασκαλάκης, Σκουμπάκης 2, Παπασηφάκης 1, Χατζηδάκης, Αντώνης Γεωργ. Μπιτσάκης, Πελέσης, Αποστολάκης, Γιαννουδάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Μαρκουλάκης
8λεπτα: 3-1, 2-1, 0-2, 2-0
Ν.Ο. Χανίων-Πλιτς Πλατς 19-2
Χατζηιωάννου, Σολογάνης, Αντώνης Εμμ. Μπιτσάκης 2, Κοκονάς 3, Μυγιάκης 1, Δασκαλάκης 1, Σκουμπάκης 2, Παπασηφάκης 1, Χατζηδάκης 2, Αντώνης Γεωργ. Μπιτσάκης 1, Πελέσης 1, Αποστολάκης, Γιαννουδάκης 2, Παπαμανωλιουδάκης 3, Μαρκουλάκης
8λεπτα: 7-1, 6-1, 2-0, 4-0
Ν.Ο. Χανίων-ΟΦΗ 5-0 α.α.
Να σημειωθεί ότι η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε στη β’ φάση ήταν ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook