Σφοδρή επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ.

Με ανακοίνωσή του, τον κατηγορεί ότι έστησε μια εκπομπή εγκωμιασμού της Χρυσής Αυγής και του ναζισμού και σημειώνει ότι ο ΣΚΑΪ, συνεχίζει τη διολίσθησή του όσον αφορά τη δημαγωγία και τη μονομέρεια.

Ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του, είχε καλεσμένους τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής κ. Χρήστο Παππά και τους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο και Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Ο δημοσιογράφος δικαιολογήθηκε για την απουσία εκπροσώπων των άλλων κομμάτων, λέγοντας ότι δεν δέχονται να παρευρεθούν σε πάνελ με βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ενώ στο διαδίκτυο κατηγορήθηκε ότι \”χάιδεψε\” τους καλεσμένους του, αφήνοντάς τους να \”αλωνίζουν\”, χωρίς αντίλογο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Χθες ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ έκανε την επιλογή να μεταδώσει εκπομπή προβολής της Χρυσής Αυγής και των πρακτικών της, με εμψυχωτή τον Γ. Τράγκα.

Δεν επρόκειτο για εκπομπή πολιτικού διαλόγου χωρίς αποκλεισμούς, ούτε για συνέντευξη με δημοσιογραφική αντίκρουση, αλλά για τηλεοπτικό \”στήσιμο\” σε βάρος της δημοκρατικής νομιμότητας, για πράξη ουσιαστικού εγκωμιασμού της ναζιστικής βίας.

Δεν περιμέναμε ότι η συνεχής διολίσθηση στον λαϊκισμό, τη δημαγωγία και τη μονομέρεια πολλών εκπομπών του ΣΚΑΪ θα έφτανε στο σημείο αυτό.

Δημοκρατική ευθύνη δεν έχουν μόνο οι πολιτειακοί θεσμοί και τα όργανα του κράτους, αλλά και η κοινωνία των πολιτών, πρωτίστως δε τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης που λειτουργούν στο πλαίσιο του άρθρου 15 του Συντάγματος.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook