Συνεχίζονται τα προβλήματα από τους θυελλώδεις άνεμους που έπληξαν το Νομό Χανίων και που έκαναν δέντρα αλλά και ολόκληρα πλοία να υποκύψουν στη μανία τους (δείτε εδώ).

Στο λιμάνι του Λουτρού στα Σφακιά, οι άνεμοι προκάλεσαν κύματα που ξεπέρασαν στο ύψος τα 6 μέτρα ενώ το πλοίο \”Σαμαριά\” που εκτελεί το δρομολόγιο Λουτρό – Αγία Ρουμέλη – Σφακιά – Γαύδο παραμένει ακινητοποιημένο λόγω απαγορευτικού.

Μάλιστα στο λιμάνι του Λουτρού η σφοδρότητα με την οποία \”έσκαγαν\” τα κύματα στη στεριά οδήγησαν στο να σπάσει ο τσιμεντένιος μόλος και να πάρει κλίση βυθιζόμενος στη θάλασσα (βλέπε την 1η φωτο) ενώ και στην Αγία Ρουμέλη έχει σημειωθεί διάβρωση στην προβλήτα με συνέπεια να υπάρξει πρόβλημα μελλοντικά στην είσοδο και έξοδο των οχημάτων από το πλοίο.

\"\"

Την ίδια ώρα η  Γαύδος παραμένει αποκομμένη από την υπόλοιπη Κρήτη ενώ το πλοίο \”Σαμαριά\” για λόγους ασφαλείας μεταφέρθηκε και έδεσε στη χώρα Σφακίων.

Εκτός από τα προβλήματα στις μεταφορές η κυματισμένη θάλασσα προσέφερε ένα εντυπωσιακό θέαμα καθώς τα κύματα έφταναν τη στεριά.

Δείτε μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

φωτό: Σοφία Ανδρουλακάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook