Μια 22χρονη κοπέλα, φοιτήτρια απο το Ηράκλειο, νεκρή και πέντε τραυματίες μεταξύ των οποίων και ένα παιδί 8 ετών, ήταν ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου (9/4) στην οδό Ακρωτηρίου στο ύψος των στροφών του Αγίου Ματθαίου.

Το δυστύχημα συνέβη όταν το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο μάρκας Alfa Romeo το οποίο οδηγούσε η 22χρονη κοπέλλα, με συνεπιβάτες έναν 22χρονο (τραυματίστηκε σοβαρά) και έναν επίσης 22χρονο (τραυματίστηκε ελαφρότερα) και με κατεύθυνση από το Ακρωτήρι προς τα Χανιά,

συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά και με σφοδρότητα με ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο μάρκας BMW το οποίο κινείτο από την αντίθετη κατεύθυνση, με οδηγό έναν 21χρονο (τραυματίστηκε σοβαρά) και με συνεπιβάτες έναν 30χρονο (τραυματίστηκε ελαφρά) και ένα 8χρονο παιδί (τραυματίστηκε ελαφρά).

Για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι είναι κάτοικοι Χανίων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων ενώ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook