Η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων (ΔΗΠΑΚ) κατά της εξαθλίωσης και της νέας κατοχής, απευθύνει την παρακάτω πρόσκληση «προς τον Χανιώτικο Λαό κάθε Τετάρτη μεσημέρι στις 15.45 στα Δικαστήρια Χανίων (ειρηνοδικείο), να συμμετέχει ως έκφραση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στον κάθε εξαθλιωμένο συμπολίτη μας, που κινδυνεύει να απολέσει την ιδιοκτησία του, γιατί έτσι αποφάσισαν κάποιοι γι’ αυτόν χωρίς αυτόν».

Στόχος της ΔΗΠΑΚ (ο οποίος επετεύχθη την προηγούμενη Τετάρτη), είναι η ακύρωση των πλειστηριασμών με κάθε νόμιμο μέσο, όπως γίνεται και στο γειτονικό μας Ρέθυμνο.
Εκεί όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «μαζικά και οργανωμένα, οι φίλοι Ρεθεμνιώτες, μαζεύονται έξω από τα τοπικά δικαστήρια κάθε Τετάρτη μεσημέρι, με αποτέλεσμα να μην έχει πραγματοποιηθεί κανένας πλειστηριασμός τους τελευταίους μήνες.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάθε Τετάρτη μεσημέρι 15.45 στο ειρηνοδικείο Χανίων να βροντοφωνάξουμε: Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και τοκογλύφο. Κάτω τα χέρια από την γη των προγόνων μας. Όχι στην εξαθλίωση των μνημονίων και την νέα κατοχή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook