Φουντώνει η αντιπαράθεση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του δημοσιογράφου του MEGA κ. Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος απάντησε στην έναρξη της εκπομπής του, το βράδυ της Δευτέρας.

Είχε προηγηθεί σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που τον κατηγόρησε για επιθέσεις με αγοραίες εκφράσεις κατά του Αλέξη Τσίπρα, προσπάθεια ταύτισης του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή και σεξιστικά υπονοούμενα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια ανακοίνωσε, γνωστοποιούσε ότι στο εξής κανένας εκπρόσωπος του κόμματος δεν θα συμμετέχει στην εκπομπή \”Ανατροπή\”.

Ο δημοσιογράφος, στην έναρξη της \”Ανατροπής\”, τόνισε \”Κανονικά θα έδινε το παρών και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Νίκος Βούτσης, αλλά αντ΄αυτού το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε στη διεύθυνση ειδήσεων του Mega, την ακόλουθη υβριστική επιστολή την οποία και διαβάζω μόνο για λόγους δημοκρατικής αγωγής\”.

Στη συνέχεια διάβασε την επιστολή και απάντησε σε εξίσου σκληρό ύφος, στα όσα του καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γιάννης Πρετεντέρης έκανε λόγο για \”ύβρεις\” και \”συκοφαντίες\” και χαρακτήρισε την επιστολή \”προσχηματική\”.

\”Κανονικά, η επιστολή δε χρήζει απάντησης αλλά κάλαθο αχρήστων. Πρώτον γιατί οι αιτιάσεις που αναφέρει είναι ανυπόστατες και εντελώς κατασκευασμένες, υπάρχουν μόνο στο μυαλό του κυρίου που τις συνέταξε. Στα σχεδόν 30 χρόνια δημοσιογραφικής σταδιοδρομίας μου, δεν βρέθηκε ποτέ κανείς να με κατηγορήσει για επιθέσεις με αγοραίες εκφράσεις ή για αήθη σεξιστικού τύπου χαρακτηρισμούς. Δεν το έκανα ποτέ και δεν θα το κάνω ποτέ, όσο και αν με προκαλέσουν. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα στον οποιονδήποτε να αμφισβητήσει την αξιοπρέπεια και τον επαγγελματισμό μου.

Έχω ανεχτεί επιθέσεις, συκοφαντίες, ύβρεις, λιβέλους από τα δημοσιογραφικά όργανα που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να απαντώ, με ανεξάντλητη ανοχή. Η επιστολή είναι απολύτως προσχηματική, κατασκευασμένη. Υποκρύπτει σκοπούς τους οποίους δε γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει να μάθω\”, είπε οργισμένος ο κ. Πρετεντέρης.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook