Ακόμη και αυτοί που δεν είναι φαν των gadgets, πρόκειται να τα λατρέψουν! Πρόκειται για συσκευές και προϊόντα που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, αλλά και πιο ξεχωριστή, ενώ είναι ιδιαιτέρως λειτουργικά.

Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας:

Αντί να φοβάστε ότι θα σας πέσει ο δίσκος, μπορείτε να επενδύσετε στον ειδικό δίσκο με εσοχές για να μπαίνουν τα δάχτυλα του χεριού!

\"\"

Σε ποιον δεν έχει τύχει να κάψει το τοστ του; Η γυάλινη τοστιέρα μπορεί να… σώσει το τοστ, αφού μπορείτε να βλέπετε πότε έχει ψηθεί το ψωμί.
\"\"

Ειδικό gadget για την κουζίνα, που σας λύνει τα χέρια!
\"\"

Μπανάνες με μελανιές; Όχι πια! Η θήκη για τις μπανάνες είναι ένα gadget που πρέπει να αποκτήσετε…
\"\"

Ζώνη- μεζούρα, ώστε να μετριέστε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε!
\"\"

Εάν έχετε έλλειψη χώρου στο σπίτι σας, τότε το ειδικό έπιπλο που ανοίγει και κλείνει είναι κατάλληλο για το πρόβλημά σας.
\"\"

Είστε από αυτούς που ξυπνάνε το βράδυ; Με τις παντόφλες, που έχουν φωτάκια ενσωματωμένα, θα μπορέσουν τουλάχιστον οι υπόλοιποι στο σπίτι να απολαύσουν τον ύπνο τους, χωρίς να ανοίγετε τα φώτα.
\"\"

Το μπολ που χωρά παντού! Είναι σαν πλαστελίνη, αφού παίρνει όποιο σχήμα θέλετε, ώστε να χωρέσει στην τσέπη, σε σακίδιο και όπου αλλού θέλετε…
\"\"

Ακόμη ένα πρακτικό μπολ!
\"\"

\"\"

Τα ατυχήματα είναι μέσα στη ζωή. Με τις πτυσσόμενες πατερίτσες τουλάχιστον θα γίνει η ζωή σας πιο εύκολη μέχρι να αναρρώσετε.
\"\"

Η θέρμανση στο γραφείο σας είναι… για κλάματα ή χρειάζετε να δουλέψετε εξωτερικά; Τότε θα λατρέψετε τα θερμαινόμενα γάντια USB!

\"\"

newsbeast

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook