Οι Κυπριακές Αερογραμμές εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση με αφορμή τις δύσκολες ώρες που περνά η Κύπρος:

\”Οι Κυπριακές Αερογραμμές επιθυμούν να διαβεβαιώσουν το επιβατικό κοινό ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στον τόπο μας και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, συνεχίζουν να λειτουργούν ομαλά, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο την ταξιδιωτική κίνηση σε όλους τους προορισμούς όπου πραγματοποιούν πτήσεις.

Με αφορμή την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί λόγω των δηλώσεων και καθημερινών δημοσιευμάτων αναφορικά με το μέλλον της, η Εταιρεία αναμένει τη λήψη οριστικών αποφάσεων από την Κυβέρνηση το συντομότερο. Η σαφής διαβεβαίωση που έδωσε πρόσφατα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε συνέντευξη του για διάσωση της Εταιρείας, είναι πολύ σημαντική για όλους όσους υπηρετούν τον ιστορικό και πολύτιμο για τη χώρα μας οργανισμό.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές στην 66χρονη σχεδόν ιστορία τους έχουν περάσει μέσα από πολλές φουρτούνες και δυσκολίες. Είναι διάχυτη η πεποίθηση ότι και αυτή τη φορά, με την στήριξη της Πολιτείας θα ανοίξει ο δρόμος για να προχωρήσει η αναγκαία αναδιάρθρωση και εξυγίανση, ώστε ο σημαντικός αυτός οργανισμός να συνεχίσει να εκπληρώνει το ρόλο και την αποστολή του\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook